Over

Het aangeboden appartement maakt deel uit van het project Koksijde Promenade, gelegen ter hoogte van de kusttramhalte “Ster der Zee” (50 m), rustige plaats tussen de kernen van Koksijde Bad en Sint-Idesbald.


Koksijde Promenade is 200 m van het strand gebouwd op het vroegere terrein van een oud klooster. Het kerkje van het klooster is ontwijd en een tentoonstellingsruimte geworden. De binnentuin is behouden gebleven en omgevormd tot een mooie plek waar je even rustig kan zitten.


Koksijde, bekroond als meest fietsvriendelijke gemeente van Vlaanderen, biedt ontspanning naar ieders wens, strand, horeca, fiets- en wandelroutes, 7 musea en talrijke kunstgalerijen, cinema, speeltuinen, etc. Info op http://www.koksijde.be


Het appartement bevindt zich op de 5de verdieping van de H fase van het complex.

Totale oppervlakte 55 m². Het is een doorloopappartement met 2 terrassen.

Noordwestkant met frontaal zicht op zee en de beschermde duinen. Zuidoostkant met zicht op de binnentuin aan de achterzijde. Naar wens leeft U met de zon mee van de vroege ochtend tot zonsondergang.


Beschrijving in volgorde van voor naar achter :


Woonkamer met zithoek , eethoek en open keuken. Draadloos internet, Digitale TV, radio en DVD.


Keuken : alle materiaal voor de hobbykok is ter beschikking. Keramische kookplaat, koelkast, magnetron, afwasmachine en een uitgebreid gamma kleine toestellen zoals  een Nespresso, waterkoker, citruspers, tosti-ijzer, mixer, broodrooster.


Badkamer met douche, 2 wasbakken en toilet. haardroger.


Slaaphoek : 1 uitklapbed (140×200), inbouwkasten.


Slaapkamer : 1 2-persoons boxspring (160×200), inbouwkasten.


In de bergkasten op de beide terrassen staan strandstoelen, windscherm, parasol en strandspeeltjes.


Bij het appartement is een standplaats in de ondergrondse garage inbegrepen, en 2 fietsen. De toegang tot het complex (slagboom) en de garage werkt met een badge.


Speciale voorwaarden : roken is niet toegestaan, geen huisdieren,

en het maximaal aantal personen is 4.